Hat nap alatt négy mérkőzést játszik jégkorong csapatunk!

Kétszer hazai pályán, egyszer idegenben lépónk jégre

2018.09.24.

Lehet egy picit csaltunk a címben, hiszen mi a vasárnapi, Ferencváros elleni találkozót is beleszámoltuk, de az öt nap alatt három találkozó sem hangzik rosszul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha csak a naptári hetet nézzük, akkor hétfőn, kedden és pénteken is pályára lépnek Benk Andrásék, így biztos, hogy mozgalmas napokat fogunk megélni.

 

Kezdésként, hétfőn, 18 órai kezdettel jön egy másik újonc csapat, név szerint a Gyergyói HK, majd kedden, szintén 18 órakor az Érsekújvár látogat a Megyeri útra a Visegrád Kupa következő fordulójában. A hetet Debrecenben zárjuk, ott pénteken, 20 órai kezdettel dobják be a korongot.

 

Első ellenfelünk utolsó mérkőzésén, vasárnap 7:2-re kapott ki a Dunaújvárostól, így jelen pillanatban a kilencedik helyen áll a bajnoki tabellán.

 

A Visegrád Kupában sajnos nem túl jó a helyzetünk, hiszen eddig nem sikerült győzelmet elkönyvelnünk, az Érsekújvár pedig vezeti ezt a kiírást, három mérkőzésből három győzelemmel.

 

Pénteken a tabellán – jelen állás szerint – második helyen álló Debrecen fogad minket, bár azt meg kell jegyezni, hogy a Hajdú-Bihar Megyei alakulat egy mérkőzéssel többet játszott, és így is „csak” két ponttal előz meg minket, így egy hatvan perces győzelemmel megelőzhetjük őket.

 

Mindenkit nagy szeretettel várunk mind a három mérkőzésünkre!

 

HAJRÁ UTE!

 


Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

 

 

 

 

 

Vissza Vissza